Парламентарно представените партии във Варна ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ, ДПС, Възраждане“, БСП за

...
Парламентарно представените партии във Варна ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ, ДПС, Възраждане“, БСП за
Коментари Харесай

Парламентарно представените партии във Варна се срещат заради предстоящите избори

Парламентарно показаните партии във Варна ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ, Движение за права и свободи, „ Възраждане “, „ Българска социалистическа партия за България “, „ ИТН “ ще се срещнат по покана на кмета на града Благомир Коцев за съвещания за съставяне съставите на преносими секционни изборни комисии (ПСИК).

Срещата ще се организира на следващия ден.

Участниците в консултациите следва да показват:

Писмено предложение за състава на ПСИК, което съдържа: наименованието на партията или обединението, която прави предложението; трите имена и обединен цивилен номер на препоръчаните лица; служба в комисията, за която се предлагат; обучение, специалност; телефон за връзка с препоръчаното за член на ПСИК лице.

Заверено от партията копие от уверение за настоящо правно положение на партията, издадено не по-рано от 09.04.2024 година или копие от решението за формиране на обединението за присъединяване в изборите за 49-то Народно заседание, удостоверяващи пълномощията на лицата, представляващи партията или обединението.

Пълномощно, подписано от представляващите партията или обединението, или заверено копие от такова, когато в консултациите вземат участие упълномощени лица.

Списък на аварийните членове, които да заместят препоръчаните по т.1 лица, когато пълномощията на член на ПСИК се прекратят предварително в случаите по член 51, алинея 2 от ИК или когато член на ПСИК не се яви в изборния ден.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР